Actrița Anna Halilulina. Despre activitatea ei în cinematografie și în teatru

Anonim

Anna Halilulina - actriță din Rusia. Înregistrată la cinematografie, funcționează actrița de dubbing. A câștigat popularitate după lansarea seriei de televiziune "The Scout", unde a jucat unul dintre personajele principale. În înregistrarea actritei Moscovei 13 lucrări cinematografice. Și-a început cariera în cinematografie în 2009, jucând rolul lui Sasha în seria TV Kremlin Cadets.

Colaborat în cadru cu actorii: Pavel Trubiner, Alexander Feklistov, Vladimir Vdovichenkov, Yana Krainova, Dmitri Blokhin. Filmele cu Anna Halilulina aparțin genurilor cinematografice: romantism, comedie, dramă. Implicat în principal în proiecte de televiziune.

Acum, lucrează în teatrul numit după Pușkin. Ca parte a trupei acestui teatru, au vizitat Statele Unite și Europa de Vest. El joacă rolul principal în producția celebrului regizor de teatru din Marea Britanie Declan Donnellan "Măsură pentru măsură", care se bazează pe opera lui William Shakespeare.

Image

Despre persoană

Anna Halilulina, actriță cu aspect european, are păr brun și ochi căprui. Înălțimea ei - 170 cm. Anna sa născut la 28 martie 1990 în orașul Moscova. A primit educație în VTU Shchepkina. A studiat cu profesorul R. G. Solntseva. Actrița îi numește pe profesorul ei un profesionist în domeniul ei, pe care îl percepe întotdeauna ca un demigod. Anna admite că, devenind deja actriță a Teatrului Pushkin, ea nu a îndrăznit să-i numească pe Rima Gavrilovna Solntseva pe spectacole cu participarea ei de multă vreme, pentru că "era speriată". Anna Khalilulina vorbește, de asemenea, foarte mult despre actrița Yevgenia Olegovna Dmitrieva, datorită cărora a avut ocazia să colaboreze cu regizoarea Declan Donnellan, în care, după părerea ei, "crede necondiționat".

Image

Despre munca de teatru

Actrița Anna Halilulina spune că atunci când a venit la piesa "Măsură pentru măsură", ea a fost foarte îngrijorată. La prima întâlnire cu directorul acestui proiect teatral, a fost lovit de "capacitatea sa de a atrage actori". Potrivit lui Anna, înainte de prima repetiție a acestei producții, ea, împreună cu restul actorilor și regizorului, a plecat câteva zile în afara orașului. La acea vreme, participanții la acest proiect au petrecut timp citind cărți, jucând fotbal. Susține că această excursie comună a fost apoi necesară pentru a "avea o echipă".

Vorbind despre partenerul său de scenă Alexander Feklistov, Anna observă că este un artist minunat și o minunată persoană care încearcă întotdeauna să o ajute cu sfaturi.

Potrivit lui Anna Halilulina, care a vizitat recent trupa Teatrului Pushkin din Anglia și Spania, audiența europeană diferă de cea rusă cu mai multă emoție și deschidere, care "râde în locurile cele mai neașteptate". Ea a recunoscut că a fost încântată să lucreze în Europa.

În viitor, artistul din Moscova visează să joace Eurydice, Joan of Arc și Medea pe scenă.

Image

Film roluri

Anna Khalilulina a exprimat odată că a fost mai confortabilă pe scenă decât pe scenă. Ea susține că rolurile sale teatrale sunt mult mai strălucitoare și mai variate decât rolurile cinematografice și și-a exprimat speranța că într-o zi situația se va schimba în bine.

După "cadeții din Kremlin", eroina acestui articol din 2011 a interpretat-o ​​pe Alain în melodrama "Dragostea nu vine singur". Un an mai târziu, ea devine Zoe în filmul "Holiday in a Locker". În seria medicală "Jurnalul doctorului Zaitseva 2" a fost descrisă Ksenia Șevcenko. Apoi a participat la crearea unei serii despre războiul "The Scout", care povestește despre două heroine care au căzut în școala de informații după ce unul dintre ei a fost acuzat de trădare, iar celălalt a comis o crimă. În anul 2014, actrița Anna Khalilulina a apărut în proiectele TV "Fiul pentru părinte" și "Bucătăria înaltă" și în lungmetrajul "Hear the Sea".

Articole interesante

Verkhovodka - this ... Definition, features and interesting facts

The main minerals of the Voronezh region and their deposits

What is the Gulf in terms of scientists and ordinary travelers?

Who is the mother-in-law for everyone?