Verden stjerner, som er smukkere uden anerkendelse

Anonim

Hvad anser berømtheder for en stor fejl i deres liv? At verden altid ser deres hvert skridt. Dette gælder især når stjernerne oplever en vanskelig periode af livet, for eksempel skilsmisseprocessen, for så øger interessen for deres person betydeligt. Alle er nysgerrige, hvad de vil sige om deres ex-satellit, hvad de vil gøre næste, hvad deres transformation vil være som generelt. Dette er nok en af ​​grundene til at berømtheder ofte vises offentligt i et helt nyt billede efter afsked. Måske vil det være en ny hårfarve, en frisk frisyre, en komplet ændring af billedet, vægttab - i hvert fald forlade sådanne forandringer i de fleste tilfælde berømtheder næsten uigenkendelige.

Chloe Kardashian

Efter fire års ægteskab indgav Chloe for skilsmisse fra sin tidligere mand Lamar Odom, som blev en stor "præstation". Første gang hun fik dokumenterne i 2015, men et år senere gjorde hun det igen efter historien om Lamar, da han blev fundet i en bordeel i Nevada. I hendes tv-show dedikerede Chloe en episode til skilsmisse og sagde: "Jeg elsker Lamar med hele mit hjerte og vil have det bedste for ham … men nu føler jeg, jeg skulle slippe af situationen."

Kort efter at have slået op tabte Kardashian meget vægt, begyndte at træne dagligt, gjorde håret lettere og ændrede sin kjole stil. Hendes skønhed "nåede et nyt niveau, " som fansen bemærkede.

Image

Katy perry

I december 2011 indgav Russell Brand efter skilsmisse fra Katy Perry efter to års ægteskab. Kun få uger senere kom Perry offentligt i lyseblå hår. Hun indrømmede senere, at Russell meddelte, at hun havde til hensigt at skille sig ved at sende en sms-besked. Sangeren tilføjede, at hun har et stort ansvar for afsked, men hun forstår at denne person ikke er hendes anden halvdel.

Image

På himlen med komfort: børn af berømtheder fra fødsel flyver i private jetfly

Image
Venstre kyllingevinger? Udseende er vildledende: hunde, der ikke ligner sig selv

Image
6 petticoats: hvordan undertøj kiggede i Rusland

Image

Sarah Hyland

I 2014 indgav Sarah Hyland for skilsmisse fra Matthew Prokop efter fire års ægteskab. Den vigtigste omstændighed var den fysiske vold, der blev anvendt på Sarah. Matthew har gentagne gange fornærmet hende offentligt, kastede ting, skubbet og mocked ham på enhver mulig måde.

Et par måneder efter afsked skiftede skuespillerinden udseende: Sarah blev af med sit lange hår, skåret håret kort og delte et nyt foto på sin Instagram-side. Takket være en mere raffineret stilstilstand og en positiv holdning forvandlet Sarahs nye billede radikalt hende og tilføjede kvindelighed.

Image

Zane Malik

I 2015 chancerede Zane Malik sine fans, da han annullerede engagementet med Perry Edwards. Omkring samme periode måtte han forlade One Direction. Malik skar sit hår og farvede sit hår i sølv og lavede også en tatovering med et billede af en lotusblomst på hans venstre hånd. Et år senere blev han af med mange gamle tatoveringer, herunder navnet Perry Edwards på hans krop.

Image

Almindelige poser af silicagel: applikationer, der ikke er kendt for alle

Image
Kardinale ændringer af Cindy Lou fra Greench: fra pay-girl til rock sanger

Image
Hunde overalt. Original tatoveringer kærlige hundeejere

Image

Kendra wilkinson

Efter ni års ægteskab indgav Kendra for skilsmisse fra hendes mand, Hank Baskett. Hun fulgte med hendes afsked med en række Instagram-videoer, hvor hun reagerede følelsesmæssigt nok til denne begivenhed. "Så mange år … Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Jeg vil altid elske ham, og mit hjerte vil altid være åben for ham. " Det ser ud til, at Kendra virkelig bekymrede for forholdets afslutning.

Men senere offentliggjorde hun et øjebliksbillede af hendes nyfarvede brune hår, som var en stor forandring for den berømte blonde. I billedteksten til billedet tilføjede Kendra, at hun længe havde ønsket at eksperimentere med farve.

Image

Blake shelton

I 2015 indgav Blake Shelton og Miranda Lambert for skilsmisse efter ti års ægteskab. I en erklæring sagde parret: "Dette er ikke fremtiden, vi har planlagt." Senere sagde Shelton, at han havde svært ved at opleve ændringer i sit liv, hvilket kun kunne afspejle sin musik og det kommende album.

Image

Russiske berømtheder, hvis berømmelse døde væk, men som ikke vil tro det

Image
Jeg tror, ​​det vil være det samme: 10 sanser, som manipulatorerne spiller med succes

Image
På grund af den mærkelige makeuppige blev kendt som leder af rødskindene

Måneder senere, Blake dukkede op for offentligheden tabt. Gennem sin personlige assistent lærte journalister, at musikken er på en særlig kost og er aktivt engageret i motion.

Image

Olivia Kulpo

Pigen var en anden stjerne der klarte det smertefulde afsked med sin elskede. I 2015 var der rapporter i pressen om, at Olivia og Nick Jonas brød op efter to års ægteskab sammen og citerede vanskeligheder på afstandsforhold. Jonas interviewede Extra magazine og sagde: "Hun er en fantastisk person. Vi havde en god par år sammen, det var en skør tid, og jeg ønsker hende alt det bedste for fremtiden. "

Samme dag delte Kulpo et trist Instagram-indlæg, hvor hun skrev: "Dit hjerte bryder bare, det er alt sammen. Men du finder mere og mere glæde i hver dag. Tak for alt. Ja, det går fint, og jeg elsker jer så meget, mine fans. " Kort efter ændrede Olivia hendes hår.

Image

Hilary Duff

I februar 2015 indgav Hilary Duff skilsmisse fra Mike Comrie og farvede hendes blonde hår i en blågrøn farve og skrev, at hendes frisør "slog mig til en havfrue i aftes".

Image

Hvem irriteret "høj" mode i Sovjetunionen?

Image
Pigen satte på sin bedstemors kjole. Kvinden kunne ikke holde tårer tilbage

Image
Ikke far gik: Christopher Schwarzenegger er slet ikke interesseret i sport

I et interview med Cosmopolitan talte Hilary mere detaljeret om de følelser, der besat hende: "Det var vores pinefulde forsøg på at overholde noget, der ikke var i virkeligheden. Jeg var heldig med hvem vi er og hvordan vi besluttede at håndtere dette. Vi vil gerne forblive gode venner. "

Image

Courtney Kardashian

I 2015 blev en anden søster fra den berømte familie adskilt fra sin mand. Hun fulgte den samme vej som sin søster Chloe: hun tabte sig, begyndte at træne hver dag og skiftede til en mere sexet dressingstilstand.

Ifølge hende gav afskedningen hende en masse angst, men det var den træning, der hjalp med at klare. "Folk dømmer meget hurtigt andre efter deres udseende. Men de ved ikke, hvilke motiver der dikterer menneskers handlinger, hvad der sker indenfor dem. For mig er motion lige så vigtig for kroppen som det er til beroligende sindet. Jeg kan ikke spise, når jeg føler mig dårlig, når jeg føler mig syg. Og jeg tvinger mig til at gøre noget, fordi jeg vil være sund. "

Image

Gwen stephanie

Fans var chokerede over, at Gwen Stefani og Gavin Rossdale afsluttede et 13-årig ægteskab med henvisning til uforenelige forskelle. Selvom Stephanie tavs om skilsmisse i nogen tid, ændrede hun hurtigt sin position for at vise offentligheden, at hun var klar til en forandring. Først og fremmest skyndte hun sig til at skifte hårfarve til lyseblå, som hun straks fortalte om sin Instagram-side. Fans sammenlignede det med billedet, da hun startede sin karriere i No Doubt-gruppen.

Interessante artikler

Hedefler - is ... Kavramın tanımı, özellikleri, tespit yöntemleri

Lipetsk bölgesinin başlıca nehirleri: Don, Voronezh, Çam, Stanovaya Ryasa, Matyra. Bölgenin nehirlerinin haritası

Rusya'da yaban mersini nasıl ve nerede yetişir, meyvelerin faydalı özellikleri

Pluto uyduları: bir liste. Pluto'nun uyduları nelerdir?