Miyahara Kanae: biografi, keluarga, foto

Anonim

Kanae, sehingga pada masa tertentu, adalah seorang gadis yang tidak dikenali, tetapi pada satu ketika dia berkahwin, dan ini mengubah hidupnya. Malah pada hari ini, dia tidak mempunyai apa-apa sukan atau pencapaian lain, tidak menulis buku, tidak bertindak dalam filem atau melakukan sesuatu yang luar biasa, tetapi ramai yang mengenalnya. Wanita ini dicintai oleh mereka yang mengenalnya dan mereka yang tidak kenal dengannya. Siapa Miyahra Kanae? Kisah popularitinya akan bermula sebelum kelahirannya dan tidak akan dikaitkan dengannya, tetapi mengenai segala-galanya - dalam rangka!

Image

Suami masa depan

Kisah keseluruhan ini bermula pada tahun 1982 di bandar Melbourne. Pada 4 Disember, seorang anak lelaki dilahirkan dalam keluarga keluarganya dari Serbia. Kelahirannya mengejutkan ibu bapanya kerana dia tanpa lengan dan kaki. Apa yang dia ada hanyalah sebahagian daripada kaki dengan dua jari. Sekitar tiga tahun kemudian, Miyahara Kanae dilahirkan. Ibu bapa kanak-kanak ini mengalami emosi yang berbeza. Anak lelaki tanpa sengaja dan tanpa kaki Nick Vujcic belajar berjalan, menulis, berenang, bermain di komputer dan menaiki papan selaju dengan bantuan kakinya.

Kehidupannya tidak boleh dipanggil mudah, pada usia 8 tahun dia ingin menenggelamkan dirinya di dalam bilik mandi, tetapi dia tidak dapat, tidak mahu ibu bapanya menyalahkan diri mereka untuk sepanjang hayat. Siapakah yang akan menganggap bahawa anak-anak ini pada masa akan datang akan mengumpulkan begitu banyak?

Tahun berlalu dan Nick lulus dari Griffith University di Brisbane. Hari ini, seluruh dunia mengenalinya sebagai pendakwah dan motivator, dia telah mengembara ke 64 negara dan telah bercakap di universiti, sekolah dan pelbagai organisasi. Dia menulis buku dan mengambil bahagian dalam pameran televisyen. Pada peringkat ini, dia tinggal di Amerika Syarikat, di California.

Miyahara Kanae adalah isteri Nick Vujcic. Kisah cinta mereka adalah luar biasa, ia menyentuh hati berjuta-juta orang dan memberi harapan yang terbaik.

Kanak-kanak Kanae Vuychich

Gadis itu dilahirkan pada 22 Disember 1985 atau 1986. Tarikh tepat kelahiran Kanae Miyahary tidak ditunjukkan di mana-mana sahaja. Ia hanya diketahui bahawa dia dan Nick mempunyai kira-kira 3 tahun perbezaan. Gadis ini tidak pernah memohon publisiti, dan oleh itu maklumat tentangnya sangat kecil.

Ayah Kanae adalah orang Jepun, dan ibuku adalah orang Mexico. Ayahnya cinta kepada Mexico, dengan sifatnya. Dia mahu sentiasa berada di persekitarannya, jadi dia membuka perniagaannya sendiri berkaitan pertanian. Jadi dia bertemu ibunya Kanae, dia bekerja di pejabatnya. Tema mereka adalah hobi yang sama: mereka mengumpul syiling dan setem pos. Kami banyak bercakap dan memahami bahawa kami memerlukan satu sama lain. Keluarga muda itu memutuskan tinggal di Mexico, anak perempuan mereka dilahirkan di sini. Oleh kewarganegaraan Kanae Miyahara - Mexico.

Ayah memasak masakan Jepun tradisionalnya, dan kanak-kanak, walaupun orang dewasa, masih mengamati beberapa tradisi Jepun. Bapa mati ketika Kanae berumur 18 tahun. Pada masa itu, kakak saya tinggal di Amerika dan menjemputnya dan adiknya untuk masuk dengannya.

Selepas bergerak

Di tempat yang baru, gadis itu perlu melalui banyak perkara. Dia sangat muda, dan setelah kehilangan bapanya, dia berasa sangat letih. Dia kehilangan segala-galanya: rumah itu dijual, teman-temannya di masa lalu, perniagaan ayahnya telah hilang. Gadis itu memerlukan harapan dan cinta.

Image

Bercakap tentang biografi Kanae Miyahary, adalah mustahil untuk tidak menggambar selari dengan kehidupan Nick. Pada umur 9 tahun, dia iri hati setiap orang yang dapat berjalan dengan seorang gadis dengan tangan, dia sering memikirkan masa depannya dan sama ada seseorang boleh mencintainya. Dia kadang-kadang jatuh cinta, tetapi tidak menunjukkan perasaannya dan berfikir bahawa dia akan menghabiskan hidupnya sebagai seorang sarjana muda. Pada usia 19 tahun, dia mula membina hubungan dengan seorang gadis, tetapi kedua-duanya masih muda dan memutuskan untuk menunggu. Selepas 4 tahun menunggu, mereka berpisah, ketakutan itu menepati hati Nika bahawa dia tidak akan pernah bertemu dengan jodohnya.

Pertemuan Pertama Kanae dan Nick

Setelah berpindah ke Amerika, Kanae bertemu dengan seorang lelaki, dan semuanya kelihatan baik-baik saja, tetapi hanya sampai ke tahap tertentu. Ia seolah-olah dia tidak dapat mencari pasangannya apa yang dia perlukan.

Jadi ia sampai bertemu dengan Nick. Dia mengatakan bahawa cinta itu pada pandangan pertama, mereka pertama kali bertemu di rumah Ketua Kanae, kemudian dia bertemu dengannya dan kakaknya. Dia tidak pernah mendengar nama-nama itu sebelum ini, dan mereka seolah-olah sama identik dalam penampilan, tetapi dia cepat tahu.

Keesokan harinya, Nick bercakap di sebuah kolej, di dalam sebuah dewan di mana hanya 18 orang hadir, dan melihat seorang wanita ilahi naik ke atas, wanita paling cantik yang ia harus jumpa. Pada masa itu, ia juga sepertinya dia mempunyai lengan dan kaki. Di dalamnya, bunga api sebenar meletup. Dia dapat bercakap dengannya, dan apabila dia pergi, nampaknya dia telah pergi dengannya. Dia mahu berteriak bahawa dia tidak akan pergi, tetapi dia diam. Sejak itu, mereka tidak dapat melupakan satu sama lain. Hari ini, orang bertanya kepadanya berapa lama mereka akan bersama, dan dia menjawab: "Selamanya!"

Image

Hubungan diuji

Gadis pada masa itu berbeza. Nick kagum dengannya, terdapat beberapa jenis ikatan yang kuat antara mereka, seolah-olah dia telah mengenali antara satu sama lain sepanjang hidupnya, tetapi dia mempunyai teman lelaki.

Dia dan Nick tidak saling melihat selama tiga bulan, tetapi perasaan mereka tidak berubah.

Kanae adalah seorang gadis yang pintar, selalu memperlakukan orang dengan jiwa, dia melihat Nick dalam kehidupan seharian dan memahami bahawa dia harus membantunya dalam banyak cara, tetapi ini tidak menakutkannya. Ia seolah-olah bahawa walaupun dia memahami apa yang dimaksudkan untuk mempunyai seorang lelaki seperti Nick. Ibu bapa bertanya kepadanya apa yang akan berlaku jika dia mempunyai anak yang sama dengan Nick? Dia menjawab bahawa mereka akan mengasihi dia sama seperti semua anak lain, dan dia akan mempunyai contoh yang baik kepadanya di hadapannya bahawa semua orang boleh hidup bahagia.

Ini adalah bagaimana kehidupan peribadi Kanae Miyahary dikembangkan. Pada tahun 2011, Nick kehilangan simpanannya. Kerana krisis kewangan, dia terpaksa meminjam wang dari ibu bapanya. Penceramah motivasi tidak boleh makan atau tidur, menangis seperti kanak-kanak, dan tidak dapat keluar dari keadaan panik dan tekanan. Dia tidak pasti sama ada dia ingin membina hubungan dengannya sekarang. Dia benar-benar hancur, tetapi masih perlu memberitahu sahabatnya kebenarannya. Dia hanya menjawab bahawa dia tidak sepatutnya bimbang, dia akan dapat mencari pekerjaan kedua untuk menyokongnya. Dan tidak meninggalkannya dalam keadaan sedemikian.

Cadangan perkahwinan

Image

Apabila Miyahara Kanae menyokongnya semasa krisis, dia menyedari bahawa wanita ini telah dihantar kepadanya oleh Tuhan, dan memutuskan untuk membuat tawaran kepadanya. Dia memikirkan segala-galanya sebelum ini, dia mahu menjadi kejutan untuknya. Dia bertanya di mana dia ingin mengadakan perkahwinan, dan dia sangat terkejut sehingga dia tidak dapat berfikir pada masa itu.

Ibu mereka bertemu sehari sebelum ini, Nick membeli cincin berlian dan memasukkannya ke dalam pasu aiskrimnya. Mereka juga mempunyai tarian perkahwinan, walaupun mereka tidak berlatih terlebih dahulu, semuanya berjalan lancar.

Keluarga dan kanak-kanak

Pada 2012, Miyahara Kanae mempunyai keluarga, keluarga perseorangannya, yang masih terdiri daripada dua orang. Setahun kemudian, dia diisi semula dengan anak lelaki Kiyoshi, James. 13 Februari lahir anak sulung, bayi yang sihat.

Image

Seorang lagi anak lelaki dilahirkan pada 7 Ogos 2015 - Dejan Levy. 22 Disember 2017 Miyahara Kanae melahirkan anak kembar, ia berlaku pada hari kelahirannya. Girls Ally dan Olivia mencairkan syarikat lelaki. Semua kanak-kanak sihat, dan ibu bapa penuh dengan kebahagiaan. Oleh kerana ibu bapa berada dalam keadaan prima, maka tidak ada gunanya mengatakan bahawa ini semua. Mungkin pada masa akan datang kanak-kanak lain akan menyertai keluarga, tetapi buat masa ini Nick dan Kanae adalah ibu bapa yang bahagia dari empat orang anak.

Isteri yang cantik

Dikatakan bahawa Kanae adalah kecantikan sebenar yang kelihatan sangat muda, mungkin ia adalah gen, Jepun mempunyai kulit yang lebih ketat, dan dia tidak berumur seketika seperti orang Eropah. Tetapi gadis itu tidak menggunakan perubahan radikal dalam penampilannya. Dia makan porsi meter dengan tepat pada masanya. Kebiasaan ini telah berkembang sejak zaman kanak-kanaknya. Jika makanan kekal di atas pinggan, kanak-kanak tidak boleh meninggalkan meja. Makanan tidak boleh dibuang, dimakan tepat pada masanya. Apabila kanak-kanak mula mengadu bahawa mereka sudah makan, mereka diperuntukkan tambahan 5 minit. Jika selama ini semuanya tidak dimakan, mereka dihukum. Di sini dalam keterukan sedemikian membesarkan gadis itu. Foto Kanae Miyahara adalah bukti bahawa dia kelihatan sangat baik. Di samping itu, dia tidak minum sama sekali. Dia juga cuba menjalani gaya hidup aktif: bermain sukan, memancing, pergi ke pantai dan mendaki.

Image

Prinsip hidup

Nick Vujcic dan Miyahara Kanae berkahwin sebagai perawan, mereka mematuhi nilai-nilai Kristian. Ini bermakna sebelum perkahwinan itu, mereka harus tetap bersih. Nick berkata bahawa ramai kawannya sendiri menderita kerana tidak bermoral dan berlari dari satu pasangan kepada yang lain, dan dia melihat ke arah isterinya dan menyedari bahawa ini adalah cinta. Dia menunjukkan kasih kepada anak-anaknya dengan cara yang lama - menunjukkan bahawa dia suka ibunya. Tidak ada rasa malu untuk menikahi seorang dara, kerana kebersihan mustahil untuk membawa pulang. Anda mesti menunggu pasangan anda, dan dia akan masuk ke dalam hidup anda pada waktunya. Mengekalkan kesucian, seseorang tidak menyumbang apa-apa, tetapi hanya keuntungan.

Keluarga itu yakin bahawa Tuhan telah memberkati kehidupan keluarga mereka. Seperti dalam setiap keluarga, mereka mempunyai masalah kecil, seperti membuat menu atau memilih perabot. Tetapi mereka tahu bahawa mereka telah berpindah ke tahap yang lebih tinggi. Mereka berkomunikasi banyak, bercakap tentang ini dan itu. Jika dia mengatakan dia tidak mahu bercakap, dia tidak menuntut dan menunda perbualan untuk esok. Mereka menghormati antara satu sama lain.

Rahsia keluarga

Image

Kanae hamil semasa lawatan itu. Dan mereka mempunyai rancangan lain pada masa itu, dan dia memegang kepalanya. Saya terpaksa menyesuaikan rancangan. Tahun ini mereka berada di rumah dan tidak memegang mana-mana pihak. Saudara-mara bimbang tentang sama ada kanak-kanak akan dilahirkan dengan sihat. Tetapi gadis itu tidak berkongsi ketakutan mereka. Dan semuanya berjalan lancar. Nick adalah seorang lelaki yang sangat sibuk, dia mempunyai persembahan tanpa henti dan lawatan.

Keluarga menyokongnya dalam aktiviti seperti itu, Nick dan Miyahara telah banyak bersama, dan mereka sangat gembira. Nika dipanggil penceramah motivasi yang terkenal di dunia, dan isterinya mempunyai tanggungjawab yang besar. Dia mestilah sokongan sebenar untuknya supaya dia dapat melakukan pekerjaannya. Puncanya hidupnya boleh dipanggil mesias, panggilan, kerana ia membantu banyak orang untuk mempercayai diri mereka, untuk mengatasi kesulitan yang memecah nasib mereka. Dalam 19 tahun, Nick pertama kali memberi tentangan awam kepada mereka yang mengejeknya, dia mendapati jalannya dan membantu mencarinya kepada orang lain.

Artikel menarik

Hedefler - is ... Kavramın tanımı, özellikleri, tespit yöntemleri

Lipetsk bölgesinin başlıca nehirleri: Don, Voronezh, Çam, Stanovaya Ryasa, Matyra. Bölgenin nehirlerinin haritası

Rusya'da yaban mersini nasıl ve nerede yetişir, meyvelerin faydalı özellikleri

Pluto uyduları: bir liste. Pluto'nun uyduları nelerdir?