Walder Frey - karakter "Game of Thrones". Beschrijving van de held en acteur

Anonim

Walder Frey is een van de kleurrijkste personages uit de fantasieroman 'A Song of Ice and Fire' en zijn verfilming van de televisieserie 'Game of Thrones'. Lord Crossing werd door veel lezers en kijkers herinnerd met zijn vindingrijkheid en sluwheid. Secundair, op het eerste gezicht, beïnvloedde het personage rechtstreeks de ontwikkeling van de plot en het lot van de hoofdpersonen.

Image

Huisbeschrijving

Walder Frey is een van de heren van Westeros. Zijn huis bezit kleine kavels in de Riverlands. Vertegenwoordigers van het huis zwoeren trouw aan Tully en zijn hun vazallen. Nadat ze onder de vlag van dit grote huis kwamen, beloofde Walder om hulde te brengen en zijn troepen te geven indien nodig. Tally zwoer trouw aan de Iron Throne en King Robert Baratheon. Dienovereenkomstig zijn Walder Frey en zijn huis ook onder het gezag van Royal Harbour.

Image

Walder Stronghold - Twins. Dit zijn twee kleine torens die zich aan beide zijden van de Trident-rivier bevinden. De eigenaardigheid van de locatie van het fort bepaalt de ontoegankelijkheid. Neem de tweeling kon geen enkel leger. Daarom geniet Walder behendig van dit voordeel en leeft hij voornamelijk vanwege het eerbetoon dat hij van passerende reizigers trekt.

Karakterbeschrijving

Walder Frey is ook bekend onder het pseudoniem van de Late. Hij ontving het van koning Robert tijdens de opstand. Vanaf het begin van de veldslagen handhaafde Freyja zijn neutraliteit en nam hij niet deel aan veldslagen totdat een duidelijke winnaar ontstond. Deze aflevering beschrijft het best de oude Freya. Sluwheid en gemeenheid zijn zijn belangrijkste deugden. Walder heeft enorme nakomelingen. Hij heeft 10 erkende kinderen en klootzakken. Hij huwde 7 verschillende meisjes. Op het moment van de plot "Lied van ijs en vuur", is hij 90 jaar oud.

Nadat Robb Stark zich tot koning van het noorden had verklaard en een muiterij ophief, steunde Talley hem onmiddellijk. Hun vazallen weigerden echter de oorlog in te gaan. Tijdens de campagne van de Jonge Wolf tegen de Lannister moest hij de Trident oversteken. De enige uitweg is om over de brug te gaan. Walder Frey kwam na lange onderhandelingen overeen om de poort te openen, maar onder bepaalde voorwaarden. Onder hen was Robb's verbintenis om met een van zijn dochters te trouwen. De driftige koning was het daarmee eens. Hij trouwde later echter met een andere. Hiervoor op de rode bruiloft kreeg hij zijn wraak Walder Frey. "Game of Thrones" heeft na dit evenement belangrijke veranderingen ondergaan. Geërgerd, onderbrak Frey het gevolg van de hoofdrolspeler en voltooide de opstand van het noorden.

Walder Frey: acteur

In de serie oude Walder speelt een Britse acteur David Bradley. Deze acteur heeft wereldfaam verworven door zijn deelname aan de Harry Potter-franchise. De gelijkenis van het personage in "Game of Thrones" met Argus Filch werd opgemerkt door vele fans.

Image

Bradley's spel was erg kleurrijk en werd zeer gewaardeerd door critici. Tijdens de opnames maakt David zijn eigen aanpassingen aan het script om het boekkarakter beter weer te geven. Zijn werk werd genoteerd door de auteur van de roman George Martin. Maar David Bradley presteert ook goed op het podium. Hij is de houder van de Laurence Olivier Prize, die hij ontving voor Beste Mannelijke Bijrol in het toneelstuk King Lear.

Interessante artikelen

Verkhovodka - this ... Definition, features and interesting facts

The main minerals of the Voronezh region and their deposits

What is the Gulf in terms of scientists and ordinary travelers?

Who is the mother-in-law for everyone?