Степан Джигарханян: родители, биография, семейни скандали

Anonim

Степан Джигарханян е осиновеният син на известния актьор Армен Борисович Джигарханян. Той не обича публичност и от много години успешно се крие от журналисти, често променяйки мястото си на пребиваване. Но скандал с втората съпруга на баща му принуди Степан да излезе от сенките.

Детство и младеж

Степан Джигарханян е роден на 17 януари 1966 г. и на раждането му е дадено името Степан Власов. Майка му, Татяна Василевна Власова, била актриса на театъра, но по-късно напуснала актьорската си кариера, преместила се в Америка и станала учителка по руски език в Далаския институт в Тексас. В момента живее в САЩ. Биологичният баща на Степан е театрален режисьор, в който някога е работила Татяна Василевна.

Младата майка бързо се върна на работа и момчето е изпратено под наблюдението на баба си в Новосибирск. Година по-късно Татяна се запозна с бъдещия си съпруг, а след това с известния Армен Джигарханян. Скоро Армен Борисович бе взет на работа в Ленк, семейството получи апартамент в Москва и Татяна отведе сина си в столицата. Джигарханян осинови момчето и му даде фамилното си име.

Image

Място на пребиваване

През 1988 г., след като завършва Московския държавен университет във Факултета по международна журналистика, Степан Арменович Джигарханян напуска Русия и заминава за Америка, където живее до 1994 година. В продължение на много години младежът успешно се крие от журналисти, често се премества от една страна в друга. Биографията на Степан Джигарханян, личният му живот и професионалната дейност остават загадка. В продължение на 18 години той успява да посети САЩ, Панама, Еквадор, Хондурас, Колумбия. Степан Джигарханян не поддържал отношения с осиновителя си и дори се криел от него, както твърдят някои медии.

Image

Скандал с втория баща на младата жена

През 2001 г. 66-годишният Армен Борисович се срещна с Виталина Цимбалюк-Романовска, която по онова време беше на 21 г. В продължение на много години връзката им остава тайна, но през 2015 г. актьорът се развежда с Татяна Власова и година по-късно сключва официален брак с Виталина, която за съжаление, не продължи дълго. След скандали и обвинения, съпрузите официално се разведоха през 2018 година.

След тези събития Степан Джигарханян реши да излезе от сенките и публично изрази мнение за бившата млада съпруга на баща си. Семейният скандал не може да остави 51-годишен мъж безразличен. За Виталин Степан говореше откровено и грубо, пряко го обвиняваше в финансови измами. Той заяви, че не твърди, че е наследство от втория си баща, а също така отрече силното изказване на Цимбалюк-Романовска. Веднъж публично заяви, че Степан убил човек в инцидент, така че Армен трябваше да плати значителна сума, за да прикрие случая.

Image

Оказва се обаче, че плащането е направено не в полза на Степан, а на Татяна Власова, бившата съпруга на Джигарханян, като обезщетение след развода. Виталина се опита да се оправдае и каза, че никога не е претендирала за такова нещо, но видеозаписът на интервюто не остави никакво съмнение.

Въпросът в този семеен скандал бе организиран, разводът бе направен, а 82-годишният Армен Борисович се премести да живее в апартамента на бившата си съпруга Татяна Власова. Според двамата мъже, връзката между баща и осиновителя е подобрена.

Интересни статии

コーヒーの長所:感動的なフレーズ

クラスノヤルスク市のすべての地域:名前のリスト

ロシアで最も貧しい街は何ですか? ロシアで最も貧しい都市のトップ

Simonenko Peter Nikolaevich:略歴と写真。 ウクライナ共産党中央委員会(KPU)の初代書記長