Къде живее Боярски в Санкт Петербург?

Anonim

Някой ден младите хора ще осъзнаят, че най-важното в живота е семейството и домът. И няма по-голямо удоволствие от връщането в дома си, в живота. Това са думите на Михаил Боярски. Къде живее Боярски сега и какво може да каже за къщата си?

Любим град

Преданост към Петербург е характеристика, която характеризира известен актьор. Той се отличава с постоянство, през целия си живот живее в същия град, където е роден - разбира се, говорим за Санкт Петербург. Датата на раждане на актьора - 26 декември 1949 г., е роден в действащо семейство. Общинският апартамент, където Боярските живееха в Санкт Петербург, се намира на улица Гончарна, недалеч от жп гара Московски. Пет се сгушиха в шестметрова стая, в къщата, с изключение на студена вода, нямаше нищо, никакви удобства. Нямаше достатъчно мебели. Преди Миша да е на 8 години, те са живели на този адрес. И въпреки че условията на живот не бяха най-добри, актьорът смята, че най-добрият безгрижен период в живота му е детството. Тогава семейството се премества в самия център на града.

Image

Native Wash

Истинският Петербург, през последните 30 години, легендарният руски кино Д'Артанян живее в апартамент на адрес: 31 Мойка.

Image

Тази стара сграда на ъгъла на брега на река Мойка и улица Millionnaya е известна като сграда с апартаменти Fersen. Въпреки това, това име не означава нищо за средния жител на Санкт Петербург. Жителите на тази сграда са известни личности, а самата къща е построена преди почти сто години, днес къщата е придобила доста резонираща репутация, но сега това не е така.

Срещу сградата, където живее Боярски, на Мойка, на 12 г., е къщата на А. С. Пушкин, в която поетът е живял последните си години.

Image

На всеки 15 секунди край къщата, където се намира апартамента на големия актьор, минават водни трамваи с туристи, водачите разказват, че Боярски живее тук повече от 30 години, той е свикнал с тази къща на Мойка и няма да я замени с друга къща.

Следва кметът на кмета

В същата къща на четвъртия етаж някога е живял първият кмет - Анатолий Собчак. И често на входа гневни тълпи, събрани в демонстрации, извикаха на четвъртия етаж, че няма да се откажат от Курилите. Чуваха се по цялата къща. Децата на актьора не можеха да заспиват от този шум, после буквално изскочи с меч и разпръсна всички. Никой не очакваше, че вместо Собчак, Д'Артанян ще изглежда "луд" с оръжие и, в ярост, изисква хората да спрат да говорят, защото децата спят. Тогава нямаше интернет и никой не знаеше, че Боярски живее тук.

От нулата

Апартаментът на Мойка, където живее Михаил Боярски, е семейно гнездо на актьора, унищожено от войни и революция, затова актьорът му е създаден от нулата.

Заедно със съпругата си, Лариса Луппиан, Михаил Сергеевич създава жилището си, прави планирането, всичко на своя собствена, без помощта на дизайнери с техните модни тенденции. Той искрено казва, че никой от тях не би направил това, което Лариса и Михаил биха искали да видят - всичко би било направено, макар и стабилно, но без душа. Актьори като топла класика, стилът им е близо до тях без високотехнологични примеси. В апартамент в Санкт Петербург, където Боярски живее, всяко нещо на негово място е камина и дивани, красиви скринове и кристален полилей. За всеки своя.

Суматохата на града

Image

Боярски признава, че винаги е искал да живее в сърцето на града - на Мойка - винаги го е водил тук. Като дете, като момче, той се крие от дъжда в Ермитажа, под своите атланти, идва тук за поздрави и демонстрации. Дори когато служил в армията, Михаил Сергеевич марширувал на Двореца с барабан.

Там, където Боярски живее в Петербург, много хора го харесват много и всички се стремят точно тук, в сърцето на града. В края на краищата в близост се намират солидни атракции: Ермитажа и Дворцовия площад, а всички празници се провеждат точно до прозорците на актьора. Тук постоянно се чуват музика и поздрави, концерти и спортни състезания. Но навикът е втори характер, Михаил Сергеевич е много свикнал с това и според актьора шумът изобщо не го прави.

Боярски казва, че ако има много хора наблизо, той се опитва бързо да стигне до колата, паркирана близо до главния вход и да си тръгне. Но без значение къде е актьорът, той винаги се стреми да се върне у дома, не се задържа никъде, се втурва обратно към семейството си, към родното си огнище.

Нов апартамент

Image

Боярски винаги мечтаеше да живее в центъра на родния си град, никога не е бил привличан от спалните зони. Многобройни пътувания в живота му не променят мнението му. Той казва, че театърът, където е работил със съпругата си Лариса Луппиан, е дал на съпрузите двустаен апартамент на Мойка, 8. Там са живели и децата им са родени там - Сергей и Лиза. Тъй като семейството е нараснало и заглавията на актьорите са придобили нови, театърът е разпределил тристаен апартамент, където Боярски трябва да се премести някъде близо до БДТ. Лариса и Михаил бяха много щастливи, но се случи интересна история - понякога съдбата хвърля интересни завои. Двойката се готвеше да се премести, но процесът на снимане не беше отменен. Михаил Сергеевич беше зает на улична стрелба, която се проведе на мойка. Имаше спешна нужда да се обръсне, Боярски влезе в първия апартамент на първия етаж - той беше отворен от двама възрастни хора, актьорът го помоли да се обръсне, след това се огледа из стаята …

Този апартамент е голям, но в лошо състояние, вратите са били заключени в някои стаи - собствениците не са използвали целия апартамент.

Измийте, не BDT

Image

Говореха Боярски и собствениците. Оказа се, че и двамата са неудобни в апартамента - такова голямо жилищно пространство не е необходимо, те едва го държат и актьорът им е разказал за своя тристаен апартамент, който е два пъти по-малък. А възрастната двойка имаше идея да се промени. Актьорът се съгласи. В резултат на това те дори не дойдоха в апартамента, който им даде театъра.

В резултат на това, където Боярски живее сега, цари комфорт и мир, а първоначалната жена категорично не искаше да се обажда там. Първо, това беше първият етаж, и второ, неразрешената стая, мръсотията и спешната нужда от ремонт. Но в края на краищата актьорът настоя сам и двойката се мести в ново жилище.

Според Боярски, къщата, в която имаше много такива неуредени апартаменти постепенно се променя, и след като Анатолий Собчак дойде тук да живее, особено. Boyarsky помни колко са били празни, "мъртви" жилища, изоставени, безполезни, а сега в къщата, където живее Боярски, има ресторанти и кафенета, има луксозни апартаменти и таван. Според актьора, дори съпругата на Лариса, която е била много възмутена от този ход, скоро е свикнала с новия апартамент, виждайки как всичко се променя.

Таванска история

Image

Друга интересна история е свързана с придобиването от главния мускетар на страната на тавана в къща на ъгъла на Невски проспект и улица Каравана. Говори се, че това е мястото, където ще живее Боярски младши, а именно синът му Сергей. Прочутият руски актьор и неговият наследник са акционери на компания за развитие, както и собственици на голям търговски център в Санкт Петербург.

Изграждането на тавана е извършено отдавна, а през ноември 2008 г. е подписано споразумение за реконструкция на таванското пространство за жилища на площ от 332 квадратни метра.

Говореше се, че никой от наемателите не е дал съгласието си за изграждането на тази стая, но според версията на областната администрация актьорът разполага с всички необходими документи. В същото време Боярски не е сам в своите желания. Някои бизнесмени от Санкт Петербург също се втурнаха към "пентхаус".

Таванката реши да се раздели на три части. Главният вход води от къщата номер 11 на улица Каравана. В сградата е инсталиран нов асансьор.

Интересни статии

コーヒーの長所:感動的なフレーズ

クラスノヤルスク市のすべての地域:名前のリスト

ロシアで最も貧しい街は何ですか? ロシアで最も貧しい都市のトップ

Simonenko Peter Nikolaevich:略歴と写真。 ウクライナ共産党中央委員会(KPU)の初代書記長