A Borodina Xenia tetoválásai: fényképek, értékek

Anonim

A divat tetoválása nem tűnik el. Az emberek továbbra is felirattal és szimbolikus rajzokkal díszítik testüket. Az emberek milliói nézik a televíziós csillagok életének eseményeit. Minden új tetoválás a híresség testén egyetemes kritikának és értékelésnek van kitéve. Például Borodina Xenia tetoválás. Sokan szeretnék látni őket, számolni és megtudni a valódi értéket.

Az első tetoválás - egy delfin

A Borodina Xenia két tetoválása látható a fényes magazinokban rendszeresen megjelenő képeken. A televíziós műsorvezető elismerte, hogy először úgy döntött, mint egy tetoválás tizenévesként. Ahogy a képet egy delfin képének választották, amely személyre szabja az erőt, a hatalmat és egyidejűleg a nyugalmat, a goodwillt. Még mindig nem ismert, hogy miért díszítette a híresség a bal lábát delfinrel. De végül is sokan nem tudják teljesen megmagyarázni a serdülőkor során elkövetett cselekedeteik jelentését.

Image

A Xenia úgy döntött, hogy a tetoválást megállítja, amíg egy fontos esemény meg nem történt az életében.

Kézi írás

10 hónappal a szeretett lánya születése után a rajongók felkeltették Xenia Borodina tetoválását a karján. Az alkaron - közelebb a kézhez - a híresség megmaradt a lánya Marousi nevének. A felirat szép, finom és ugyanakkor elég stílusos. By the way, hasonló tetoválás a neve Bogdan flaunts a kezét Alena Vodonaevoy.

A "Marusya" szerzőjét a mester készítette, aki Timati testvérének testén megverte a tetoválásokat. A rajongók azzal érvelnek, hogy a Borodina Xenia tetoválásai - a vágy, hogy kövesse a divatot, vagy megpróbálja megragadni az életed fontos eseményeit? A TV-befogadó maga magyarázza a második tetoválás megjelenését a határtalan szeretet érzésével, amit a lányának érzi. Anyává válva a TV-műsorvezető rájött, hogy az élet fő értéke a gyerekek. A „Marusya” rajznak köszönhetően a csillag úgy érzi, hogy a lány mindig vele van, még akkor is, ha fizikailag messze van.

Image

Kínai karakterek és toll

Figyelje meg, milyen szépen működik a Ksenia Borodina tetoválás. Mindegyikük fotói megtalálhatók a szociális hálózatok személyes oldalán.

A harmadik tetováló műsorvezető különösen érdekes. De vannak kétségei a hitelességéről. Ksenia titokzatos kínai karakterekkel festette a nyakát. A felirat függőlegesen a gerinc alján helyezkedik el a nyak alapjából. Anchorwoman tartózkodik a tetoválás kommentálásától, és nem mondja el, hogy mit jelent a felirat. Hagyományosan a kínai hieroglifák díszítették a testet annak érdekében, hogy az életükbe vonzzák a jó szerencse és a vagyon energiáját. Talán a lányának vagy férjének szentelt tetoválás. A Xenia kínai karakterek jelentését illetően minden kérdés édesen mosolyog.

Image

Borodina Xenia tetoválásai a hieroglifákon véget nem érnek. 2015-ben a rajongók látták a lábukat, ahol a delfinek korábban „megrándultak”, egy új rajz - egy toll. A kép bal oldali lábát választották. Az új tetoválás Ksenia megjelenésének oka nem magyarázta. A rajongók úgy döntöttek, hogy ily módon a híresség „elpusztította” a régi tetoválást „delfin”, és új helyet tett a helyére - „toll”.

2016-ban a televíziós műsorvezető fotót tett közzé Instagramban, ahol a második lánya, Teona nevével ellátott papírlapot tartalmaz, amelyet a „Fontos nap, a neved a karodon” felirat kísér. A rajongók azonnal úgy döntöttek, hogy Ksenia készül egy új tetoválásra a legfiatalabb lánya nevével. Ennek bizonyítékát azonban nem követték.

érdekes cikkek

Hedefler - is ... Kavramın tanımı, özellikleri, tespit yöntemleri

Lipetsk bölgesinin başlıca nehirleri: Don, Voronezh, Çam, Stanovaya Ryasa, Matyra. Bölgenin nehirlerinin haritası

Rusya'da yaban mersini nasıl ve nerede yetişir, meyvelerin faydalı özellikleri

Pluto uyduları: bir liste. Pluto'nun uyduları nelerdir?